24 Nisan 2008 Perşembe

KOLAY PASTA


KEKİ:

4 YUMURTA

1,5 SU BARDAĞI ŞEKER

2,5 SU BARDAĞI UN

1 ÇAY BARDAĞI SÜT

1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

KABARTA TOZU

VANİLYA

YAPILIŞI:

ŞEKER VE YUMURTA ÇIRPILIR. DİĞER MALZEMELER EKLENİR HAMUR 4 PARÇAYA BÖLÜNÜR. AYRI AYRI 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR.

KREMASI:

120 GRAM ÇİKOLATA

100 GRAM KATIYAĞ

YAĞ ERİTİLİR. ÇİKOLATA İÇİNE KATILIR BU KARIŞIM HER KEK KATINI ARASINA SÜRÜLÜR KALIPLARLA KESİLİR SERVİS YAPILIR AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok: