KEKİ:
4 YUMURTA
1,5 SU BARDAĞI ŞEKER
2,5 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
KABARTA TOZU
VANİLYA
YAPILIŞI:
ŞEKER VE YUMURTA ÇIRPILIR. DİĞER MALZEMELER EKLENİR HAMUR 4 PARÇAYA BÖLÜNÜR. AYRI AYRI 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR.
KREMASI:
120 GRAM ÇİKOLATA
100 GRAM KATIYAĞ
YAĞ ERİTİLİR. ÇİKOLATA İÇİNE KATILIR BU KARIŞIM HER KEK KATINI ARASINA SÜRÜLÜR KALIPLARLA KESİLİR SERVİS YAPILIR AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder