26 Mart 2008 Çarşamba


KARIŞIK SALATA:
3-4 HAVUÇ
3-4 KABAK
1 DEMET DERE OTU
1 KASE MISIR
1 KASE KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER
3-4 KAŞIK SARMISAKLI YOĞURT
3-4 KAŞIK MAYONEZ
SIVIYAĞ
TUZ
YAPILIŞI:
BU TARİFİ PORTAKAL AĞACINDA OKUMUŞTUM YALNIZ OARADAKİ MALZEMELERİ TAM KULLANMADIM KENDİ DAMAK TADIMA GÖRE DEĞİŞTİRDİM. HAVUCU RENDELEDİM SIVIYAĞDA KAVURDUM,KABAĞI RENDELEDİM SIVIYAĞDA KAVURDUM,AYNI İŞLEMİ KÖZLENMİŞ BİBERLEDE YAPTIM DAHA SONRA DOĞRANMIŞ DEREOTUNU,SARMISAKLI YOĞURDU,MAYONEZİ.MISIRI, TUZU İLAVE EDİP DERİN KAPTA KARIŞTIRDIM NEFİS VE DEĞİŞİK BİR SALATA OLDU . HERKESE TAVSİYE EDERİM AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok: